ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Ενημερωθείτε για Υπολογιστές, Linux, Windows, Mac OS, Android, Live Chat, Ειδήσεις, Πληροφορική, Τεχνολογία, Forum, Ελληνικό Φόρουμ, Αγορά Εργασίας, Linux.

http://linux-team.forumgreek.com/

Για ότι απορία έχετε σχετικά με τα μαθήματα θεωρητικής κατεύθυνσης Β΄και Γ΄Λυκείου,αλλά και τα αντίστοιχα μαθήματα των υπόλοιπων τάξεων μπορείτε να εκφράσετε την απορία σας εδώ: http://www.informationforumgr.com/
ΥΓ. Για την εγγραφή χρειάζεται ένας μεγάλος κωδικός και ένα e-mail. ΔΕΝ ΖΗΤΑΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.)

Βάσεις 2014: Πού θα πέσουν και πού θα ανέβουν φέτος σύμφωνα με τις πρώτες διορθώσεις των γραπτών

Βάσεις 2014: Πού θα πέσουν και πού θα ανέβουν φέτοςΣύμφωνα με τα πρώτα γραπτά, στα οποία ολοκληρώθηκε η βαθμολόγηση, δεν θα υπάρχουν σημαντικές αλλαγές στις βάσεις σε σχέση με πέρσι.
Έτσι τα πρώτα στοιχεία δείχνουν μια μικρή πτώση των βάσεων στις ανθρωπιστικές σπουδές.

Οι φυσικομαθηματικές σχολές, η πληροφορική και οι πολυτεχνικές εμφανίζουν μια μικρή άνοδο, η οποία θα είναι μεγαλύτερη στα τεχνολογικά ιδρύματα.
Στα ίδια με πέρσι υψηλά επίπεδα αναμένεται να κυμανθούν οι βάσεις στις ιατρικές σχολές, ενώ στις οικονομικές σχολές πιθανότατα θα παραμείνουν σταθερές.
Βασικό ρόλο που μπορεί να φέρει και ανατροπές της τελευταίας στιγμής θα παίξει φέτος ο τρόπος που θα συμπληρώσουν το μηχανογραφικό τους οι δικαιούχοι μετεγγραφών, κατά πόσο δηλαδή θα προτιμήσουν σχολές μακριά από το σπίτι τους θεωρώντας βέβαιη την μετεγγραφή τους.


Read more: http://www.newsbomb.gr/koinwnia/story/459471/vaseis-2014-poy-tha-pesoyn-kai-poy-tha-anevoyn-fetos#ixzz34yuLGHvj


* news-4-sure.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακάτω μπορείτε να αφήσετε το μήνυμά σας. Κάθε άποψη είναι ανεκτή αρκεί να μην προσβάλλεται τους άλλους χρήστες & τους διαχειριστές του ιστολογίου. Αν έχετε παρατηρήσει κάποια λάθος διατύπωση μπορείτε να το αναφέρετε εδώ ή με e-mail στο newsforsure@gmail.com και να το διορθώσουμε. Επίσης σας παρακαλούμε να γράφετε όσο μπορείτε στα ελληνικά και ΟΧΙ σε greeklish, γιατί έτσι παραποιείται η γλώσσα μας και για αρκετούς είναι δυσανάγνωστα.