14.000 προβολές και πάνω από 3.000 μοναδικοί Έλληνες και Κύπριοι επισκέπτες

Γεια χαρά αναγνώστες του ιστολογίου μας. Έχουμε να σας ανακοινώσουμε πως τον τελευταίο μήνα η κίνηση στο ιστολόγιο αυξήθηκε ραγδαία και πλέον το blog μας ξεπέρασε τις 14.000 προβολές και τους πάνω από 3.100 μοναδικούς Έλληνες επισκέπτες και Κύπριους επισκέπτες.

Εμείς θα συνεχίσουμε την προσπάθειά μας να αναβαθμίσουμε το blog διαρκώς κάνοντας περισσότερες αναρτήσεις σχετικά με sos θέματα και αναλυτική επεξήγηση σε διάφορα κεφάλαια, ενώ θα κάνουμε ότι μπορούμε για να σας βοηθήσουμε σε όποια απορία έχετε αν την γράψετε στο chat box ή στην θεματική ενότητα ''Εκπαίδευση'' του φόρουμ μας (http://tostekimas.forumgreek.com/f11-forum).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακάτω μπορείτε να αφήσετε το μήνυμά σας. Κάθε άποψη είναι ανεκτή αρκεί να μην προσβάλλεται τους άλλους χρήστες & τους διαχειριστές του ιστολογίου. Αν έχετε παρατηρήσει κάποια λάθος διατύπωση μπορείτε να το αναφέρετε εδώ ή με e-mail στο newsforsure@gmail.com και να το διορθώσουμε. Επίσης σας παρακαλούμε να γράφετε όσο μπορείτε στα ελληνικά και ΟΧΙ σε greeklish, γιατί έτσι παραποιείται η γλώσσα μας και για αρκετούς είναι δυσανάγνωστα.