Την Τρίτη ανακοινώνονται οι βαθμοί των Πανελλαδικών


Τέλος παίρνει την Τρίτη η αγωνία χιλιάδων υποψήφιων για τα ΑΕΙ και τα ΤΕΙ της χώρας καθώς αναμένεται να ανακοινωθούν οι βαθμολογίες. 

Οι βαθμοί και τα αποτελέσματα των υποψηφίων που διαγωνίστηκαν στις Πανελλήνιες θα αναρτηθούν και ηλεκτρονικά στην ειδική ιστοσελίδα results.it.minedu.gov.gr.

Μια ημέρα μετά, την Τετάρτη, θα ανακοινωθούν και οι βαθμοί των υποψηφίων των ΕΠΑΛ (Επαγγελματικών Λυκείων) περίπου στη 13.00, όπως αναφέρεται σε έγγραφο του υπουργείου Παιδείας.

Η αποστολή των αποκομμάτων των βαθμολογιών των υποψηφίων των Γενικών Λυκείων θα αρχίσει το πρωί της Δευτέρας 30 Ιουνίου, ώστε να φθάσουν στις Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης την Τρίτη το πρωί (1 Ιουλίου) και εν συνεχεία να παραδοθούν στα Λύκεια.


Διαβάστε περισσότερα στον σύνδεσμο που ακολουθεί:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακάτω μπορείτε να αφήσετε το μήνυμά σας. Κάθε άποψη είναι ανεκτή αρκεί να μην προσβάλλεται τους άλλους χρήστες & τους διαχειριστές του ιστολογίου. Αν έχετε παρατηρήσει κάποια λάθος διατύπωση μπορείτε να το αναφέρετε εδώ ή με e-mail στο newsforsure@gmail.com και να το διορθώσουμε. Επίσης σας παρακαλούμε να γράφετε όσο μπορείτε στα ελληνικά και ΟΧΙ σε greeklish, γιατί έτσι παραποιείται η γλώσσα μας και για αρκετούς είναι δυσανάγνωστα.