SOS θέματα για πανελλαδικές εξετάσεις στην Βιολογία Θετικής και Τεχνολογικής Κατεύθυνσης

Για να δείτε sos θέματα για τις πανελλήνιες εξετάσεις στην Βιολογία Θετικής και Τεχνολογικής Κατεύθυνσης κάντε κλικ στα παρακάτω Links.

Σας υπενθυμίζουμε πώς τα Links είναι από διάφορα sites και blogs μετά από αναζήτηση που κάναμε στο Internet.

Links:


1. http://www.healthylifetree.com/viologia/1170-proteinomena_biologias_taliouri

2. http://reviews.in.gr/files/1/2013/Paidia-Varius/%CE%92%CE%B9%CE%BF%CE%BB%CE%9A%CE%93%CE%9B_02.03.13.pdf


3. http://bioerica2.wordpress.com/%CE%B2%CE%B9%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%BB%CF%85%CE%BA%CE%B5%CE%B9%CE%BF%CF%85/%CE%B2%CE%B9%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%B3%CE%B8%CE%B5%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%B7/





Σύντομα θα προστεθούν και άλλα Links


ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Επειδή εμείς είμαστε απλά μια ομάδα φοιτητών που προσπαθούμε απλώς να συγκεντρώσουμε διάφορα Links με sos θέματα από άλλα blogs και sites και δεν μπορούμε να σας βοηθήσουμε σε όλες τις απορίες σας καλό θα ήταν αυτά τα θέματα να τα συζητήσετε με κάποιον καθηγητή από το σχολείο ή το φροντιστήριο.

3 σχόλια:

Παρακάτω μπορείτε να αφήσετε το μήνυμά σας. Κάθε άποψη είναι ανεκτή αρκεί να μην προσβάλλεται τους άλλους χρήστες & τους διαχειριστές του ιστολογίου. Αν έχετε παρατηρήσει κάποια λάθος διατύπωση μπορείτε να το αναφέρετε εδώ ή με e-mail στο newsforsure@gmail.com και να το διορθώσουμε. Επίσης σας παρακαλούμε να γράφετε όσο μπορείτε στα ελληνικά και ΟΧΙ σε greeklish, γιατί έτσι παραποιείται η γλώσσα μας και για αρκετούς είναι δυσανάγνωστα.