ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Ενημερωθείτε για Υπολογιστές, Linux, Windows, Mac OS, Android, Live Chat, Ειδήσεις, Πληροφορική, Τεχνολογία, Forum, Ελληνικό Φόρουμ, Αγορά Εργασίας, Linux.

http://linux-team.forumgreek.com/

Για ότι απορία έχετε σχετικά με τα μαθήματα θεωρητικής κατεύθυνσης Β΄και Γ΄Λυκείου,αλλά και τα αντίστοιχα μαθήματα των υπόλοιπων τάξεων μπορείτε να εκφράσετε την απορία σας εδώ: http://www.informationforumgr.com/
ΥΓ. Για την εγγραφή χρειάζεται ένας μεγάλος κωδικός και ένα e-mail. ΔΕΝ ΖΗΤΑΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.)

Ξεπεράσαμε τις 100.000 προβολές - Πάνω από 100 επισκέπτες σήμερα συνδεδεμένοι ταυτόχρονα

Το blog μας ανεβαίνει διαρκώς τώρα που είναι η περίοδος των εξετάσεων. Σήμερα ξεπεράσαμε τις 100.000 προβολές και για πρώτη φορά πάνω από 100 άτομα ταυτόχρονα συνδεδεμένους.

Σας ευχαριστούμε όλους εσάς για την στήριξή σας. Όποιος θέλει να βοηθήσει μπορεί να απαντά στο chat και στα σχόλια στις απορίες άλλων αναγνωστών ή μπορεί να γίνει συγγραφέας στο blog μας αν νομίζει ότι μπορεί να βοηθήσει.

Η ομάδα διαχείρισης σας εύχεται καλή επιτυχία στις εξετάσεις σας!!!Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακάτω μπορείτε να αφήσετε το μήνυμά σας. Κάθε άποψη είναι ανεκτή αρκεί να μην προσβάλλεται τους άλλους χρήστες & τους διαχειριστές του ιστολογίου. Αν έχετε παρατηρήσει κάποια λάθος διατύπωση μπορείτε να το αναφέρετε εδώ ή με e-mail στο newsforsure@gmail.com και να το διορθώσουμε. Επίσης σας παρακαλούμε να γράφετε όσο μπορείτε στα ελληνικά και ΟΧΙ σε greeklish, γιατί έτσι παραποιείται η γλώσσα μας και για αρκετούς είναι δυσανάγνωστα.