Πάνω από 44.000 προβολές μέσα σε 6 μήνες. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΨΥΧΑ !!!

Αγαπητοί αναγνώστες του blog μας. Τις τελευταίες μέρες σπάμε το ένα ρεκόρ μετά το άλλο. Το φόρουμ στους 6 μήνες λειτουργίας του έχει συνολικά πάνω από 44.000 προβολές και πάνω από 9.000 Έλληνες και Κύπριους επισκέπτες. Επίσης τις τελευταίες μέρες λόγω των SOS θεμάτων για το γυμνάσιο και το λύκειο το blog κέρδισε συνολικά πάνω από 20.000 προβολές και συνεχίζει ακάθεκτο, ενώ το φόρουμ μας απέκτησε πολλά νέα μέλη.

Επιπλέον ενώ μέχρι πρότινος ο μέγιστος αριθμός ταυτόχρονα συνδεδεμένων αναγνωστών δεν ξεπερνούσε τους 10, τώρα έχει φτάσει στους 40 αναγνώστες συνδεδεμένους την ίδια ώρα.


Ελπίζουμε να έχουμε βοηθήσει αρκετούς από εσάς που μας διαβάζετε σε ότι έχει σχέση με τα μαθήματα του σχολείου και ελπίζουμε σε λίγο καιρό το φόρουμ μας να ανέβει ακόμα περισσότερο.

Τέλος ευχόμαστε σε όλους εσάς ανεξαιρέτως καλή επιτυχία στις εξετάσεις σας και ιδίως τα παιδιά της Γ΄Λυκείου με τις πανελλαδικές όπου κρίνεται το μέλλον τους.

Οι ομάδα διαχείρισης του ιστολογίου.

ΥΓ. Πολλοί μας στέλνετε στα σχόλια και σε e-mail μηνύματα για να σας δίνουμε Links από διάφορα μαθήματα. Εμείς θα προσπαθούμε όσο το δυνατόν συντομότερα να σας απαντάμε και να σας βοηθούμε όσο το δυνατόν περισσότερο. Απολογούμαστε που δεν έχουμε ακόμη τόσες πολλές αναρτήσεις,αλλά δυστυχώς είμαστε μια ερασιτεχνική ομάδα που μοναδικό σκοπό έχει να βοηθήσει όσο μπορεί και για αυτό συγκεντρώνουμε διάφορα Links για να τα δείτε όλα μαζί σε μία ανάρτηση.

ΥΓ2. Όποιος θέλει να μας στείλει κάτι για να το αναρτήσουμε ή θέλει να βοηθήσει και επιθυμεί να μπει στην ομάδα διαχείρισης θα είναι καλοδεχούμενος, γιατί προς το παρόν στην ομάδα είμαστε μόνο δύο άτομα και δεν προλαβαίνουμε τα πάντα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακάτω μπορείτε να αφήσετε το μήνυμά σας. Κάθε άποψη είναι ανεκτή αρκεί να μην προσβάλλεται τους άλλους χρήστες & τους διαχειριστές του ιστολογίου. Αν έχετε παρατηρήσει κάποια λάθος διατύπωση μπορείτε να το αναφέρετε εδώ ή με e-mail στο newsforsure@gmail.com και να το διορθώσουμε. Επίσης σας παρακαλούμε να γράφετε όσο μπορείτε στα ελληνικά και ΟΧΙ σε greeklish, γιατί έτσι παραποιείται η γλώσσα μας και για αρκετούς είναι δυσανάγνωστα.