Μαθηματικά ΣΤ' Δημοτικού: Κριτήριο αξιολόγησης στις εξισώσεις (Β΄ Κεφάλαιο)


Μπορείτε  να λύσετε τα δύο παρακάτω κριτήρια για εξάσκηση.



ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Κάντε κλικ στο ακόλουθο link για να κάνετε εγγραφή στο φόρουμ μας και να συζητήσετε μεταξύ σας για διάφορα θέματα,όπως εκπαίδευση, τηλεόραση, μουσική, βιβλία κ.λ.π.
http://tostekimas.forumgreek.com/


2 σχόλια:

  1. ΚΑΛΟ........................................................................................................................................................................................................ΚΑΛΟ Ε..................................................................................ΠΟΛΥ...................................................ΚΑΛΟ...........................................ΠΟΛΥ.....................................................ΚΑΛΟ.................ΠΑΡΑ ...............................ΠΟΛΥ.....ΚΑΛΟ........................ΕΞΕΡΕΤΙΚΟ....................ΤΕΛΙΟ..............................ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ΄.......................ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ.................................................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακάτω μπορείτε να αφήσετε το μήνυμά σας. Κάθε άποψη είναι ανεκτή αρκεί να μην προσβάλλεται τους άλλους χρήστες & τους διαχειριστές του ιστολογίου. Αν έχετε παρατηρήσει κάποια λάθος διατύπωση μπορείτε να το αναφέρετε εδώ ή με e-mail στο newsforsure@gmail.com και να το διορθώσουμε. Επίσης σας παρακαλούμε να γράφετε όσο μπορείτε στα ελληνικά και ΟΧΙ σε greeklish, γιατί έτσι παραποιείται η γλώσσα μας και για αρκετούς είναι δυσανάγνωστα.