ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Ενημερωθείτε για Υπολογιστές, Linux, Windows, Mac OS, Android, Live Chat, Ειδήσεις, Πληροφορική, Τεχνολογία, Forum, Ελληνικό Φόρουμ, Αγορά Εργασίας, Linux.

http://linux-team.forumgreek.com/

Για ότι απορία έχετε σχετικά με τα μαθήματα θεωρητικής κατεύθυνσης Β΄και Γ΄Λυκείου,αλλά και τα αντίστοιχα μαθήματα των υπόλοιπων τάξεων μπορείτε να εκφράσετε την απορία σας εδώ: http://www.informationforumgr.com/
ΥΓ. Για την εγγραφή χρειάζεται ένας μεγάλος κωδικός και ένα e-mail. ΔΕΝ ΖΗΤΑΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.)

ΛΑΤΙΝΙΚΑ ΚΑΤ. Β ΛΥΚΕΙΟΥ: Ρήματα οριστικής ενεργητικής φωνής και στις 4 συζυγίες

Στον παρακάτω πίνακα που φτιάξαμε μπορείτε να δείτε όλα τα ρήματα στην οριστική ενεργητικής φωνής στα Λατινικά και για τις τέσσερις συζυγίες.

Θα επανέλθουμε σε λίγο καιρό με νέους πίνακες για τα Λατινικά και όχι μόνο.


1 σχόλιο:

  1. Γεια σας και συγχαρητήρια για το blog!!!Μπορείτε μήπως να μου λύσετε μια απορία:στο δεύτερο τύπο γ πληθυντικού παρακειμένου δεν είναι amavere ,γιατί λέτε amare;Επίσης στο γ πληθυντικο του Συντ.Μέλλοντα δεν είναι amaverint ,γιατί λέτε amaverunt;Έχω λίγο μπερδευτει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακάτω μπορείτε να αφήσετε το μήνυμά σας. Κάθε άποψη είναι ανεκτή αρκεί να μην προσβάλλεται τους άλλους χρήστες & τους διαχειριστές του ιστολογίου. Αν έχετε παρατηρήσει κάποια λάθος διατύπωση μπορείτε να το αναφέρετε εδώ ή με e-mail στο newsforsure@gmail.com και να το διορθώσουμε. Επίσης σας παρακαλούμε να γράφετε όσο μπορείτε στα ελληνικά και ΟΧΙ σε greeklish, γιατί έτσι παραποιείται η γλώσσα μας και για αρκετούς είναι δυσανάγνωστα.