ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Ενημερωθείτε για Υπολογιστές, Linux, Windows, Mac OS, Android, Live Chat, Ειδήσεις, Πληροφορική, Τεχνολογία, Forum, Ελληνικό Φόρουμ, Αγορά Εργασίας, Linux.

http://linux-team.forumgreek.com/

Για ότι απορία έχετε σχετικά με τα μαθήματα θεωρητικής κατεύθυνσης Β΄και Γ΄Λυκείου,αλλά και τα αντίστοιχα μαθήματα των υπόλοιπων τάξεων μπορείτε να εκφράσετε την απορία σας εδώ: http://www.informationforumgr.com/
ΥΓ. Για την εγγραφή χρειάζεται ένας μεγάλος κωδικός και ένα e-mail. ΔΕΝ ΖΗΤΑΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.)

6.000 προβολές και 1.000 Έλληνες επισκέπτες

Σήμερα το blog μας πέρασε τις 6.000 προβολές και φτάσαμε τους 1.000 Έλληνες μοναδικούς επισκέπτες. Εμείς θα προσπαθούμε να κάνουμε αναρτήσεις όσο το δυνατόν πιο τακτικά μπορούμε και να σας βοηθάμε στις απορίες σας.

Να σας ανακοινώσουμε πως για όποια απορία ή παρατήρηση έχετε να κάνετε για κάποιο μάθημα μπορείτε να μπείτε στο φόρουμ μας (tostekimas.forumgreek.com) ,να ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΔΩΡΕΑΝ και να γράψετε αυτό που θέλετε στην κατηγορία εκπαίδευση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακάτω μπορείτε να αφήσετε το μήνυμά σας. Κάθε άποψη είναι ανεκτή αρκεί να μην προσβάλλεται τους άλλους χρήστες & τους διαχειριστές του ιστολογίου. Αν έχετε παρατηρήσει κάποια λάθος διατύπωση μπορείτε να το αναφέρετε εδώ ή με e-mail στο newsforsure@gmail.com και να το διορθώσουμε. Επίσης σας παρακαλούμε να γράφετε όσο μπορείτε στα ελληνικά και ΟΧΙ σε greeklish, γιατί έτσι παραποιείται η γλώσσα μας και για αρκετούς είναι δυσανάγνωστα.