ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Ενημερωθείτε για Υπολογιστές, Linux, Windows, Mac OS, Android, Live Chat, Ειδήσεις, Πληροφορική, Τεχνολογία, Forum, Ελληνικό Φόρουμ, Αγορά Εργασίας, Linux.

http://linux-team.forumgreek.com/

Για ότι απορία έχετε σχετικά με τα μαθήματα θεωρητικής κατεύθυνσης Β΄και Γ΄Λυκείου,αλλά και τα αντίστοιχα μαθήματα των υπόλοιπων τάξεων μπορείτε να εκφράσετε την απορία σας εδώ: http://www.informationforumgr.com/
ΥΓ. Για την εγγραφή χρειάζεται ένας μεγάλος κωδικός και ένα e-mail. ΔΕΝ ΖΗΤΑΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.)

ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ: ΑΡΧΙΚΟΙ ΧΡΟΝΟΙ ΡΗΜΑΤΩΝ

Στο παρακάτω αρχείο slideshare μπορείτε να δείτε κάποια ενδεικτικά παραδείγματα αρχικών χρόνων στα Αρχαία Ελληνικά. Επειδή όμως ο αριθμός των ρημάτων είναι πολύ μεγάλος και δεν έχουμε τον χρόνο για να σας τα αναφέρουμε όλα μπορείτε να κάνετε κλικ στο Link κάτω από το αρχείο slideshare.
 


Link για τους υπόλοιπους αρχικούς χρόνους: http://www.scribd.com/doc/21704159/%CE%91%CE%A1%CE%A7%CE%99%CE%9A%CE%9F%CE%99-%CE%A7%CE%A1%CE%9F%CE%9D%CE%9F%CE%99

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακάτω μπορείτε να αφήσετε το μήνυμά σας. Κάθε άποψη είναι ανεκτή αρκεί να μην προσβάλλεται τους άλλους χρήστες & τους διαχειριστές του ιστολογίου. Αν έχετε παρατηρήσει κάποια λάθος διατύπωση μπορείτε να το αναφέρετε εδώ ή με e-mail στο newsforsure@gmail.com και να το διορθώσουμε. Επίσης σας παρακαλούμε να γράφετε όσο μπορείτε στα ελληνικά και ΟΧΙ σε greeklish, γιατί έτσι παραποιείται η γλώσσα μας και για αρκετούς είναι δυσανάγνωστα.